Hästarna har åkt!



Igår åkte hästarna. ;( 
Dom fick massa hö och blöt betfor på morgonen sen ca en halvtimme innan dom åkte gav jag dom jätte blöt betfor igen.  De kommer ju stå nu på lastbilen utan mat...vatten får dom men det är ju inte säkert att de dricker. Det gick iallafall väldigt bra att lasta dem. Först tog chauffören Nike men då ville hon inte gå in så då tog jag henne och då gick hon in:) Sen kom Pridy direkt efter och sen Missy & sist Latino. Han var nästan för stor för lastibilen(!):) Det var väldigt sorgligt när de åkte iväg..;( Men jag är kommer ju få se dom imorgon iallafall:D För imorgon 12.50 går mitt plan!! Kul kul..

/Over and out.  

Lotta!

Idag har Lotta, veterinären varit ute och skrivit på papper och kollat på alla hästarna. Hon var som vanligt stressad och lite otrevlig. Först tuta hon så in i helvete och sen stod hon utanför och visslade för att Ingegerd skulle komma ut, som att det itne hade gått fortare om hon gått och knackat på liksom.
Sen blev hon irriterad över att det stod "livsnummer" och inte "passnummer" i passet. Fast först blev hon irriterad över att vi inte hade typ en bänk som hon kunde skriva på så hon slapp böja sig ner för det gjorde ont i hennes knän. Typ som vi skulle haft ett skrivbord med snurrstol ute i stallet liksom.. not.
Hon skrev iaf i alla pappren, lyssnade på hjärtat och kollade så dom inte hostade och såg allmänt friska ut. Vilket våra häsar gör. Imorgon åker dom. Vet dock inte tiden än..men på förmiddagen någon gång iallafall.

//Caroline med ett stort flin.

Packar!


Har ägnat morgonen åt att packa åt Nike. Ska bara försöka få med den viktigaste men det är lite svårt att välja bort vissa saker. Bara jag inte glömmer något... det vore väldigt träligt och jag har ju en förmåga att glömma saker! Men jag får väl köpa nytt där nere isf..
Nähä nu ska jag fortsätta packa och sen gå ut med min hund.

/Carro*

Min hund.

RSS 2.0