Nike<3

Skulle hoppa för Tanja idag. Nike va inte alls på topp. Hon var seg och jäklig.. Stannade och nådde inte fram i kombinationen (brukar ALLTID va för trångt för henne) Sparkade mot spöt och tjurade ihop totalt mot sporrarna.
Vet inte alls vad det var med henne.. Tyckte hon va seg i Söndags när jag red dressyr så hon vilade i Måndags och så red jag i paddocken igår och då upplevde jag henne inte så seg. Hon har ALDRIG betett sig så här. Blir nästan lite orolig.
-Ston sa Tanja, Ston sa Carro med ett stort smile på läpparna......sen tänkte hon fundersamt vem sjutton det var som sa att Ston ska man ha. "Dom är bra mycket bättre än en valackarna; när man väl får dom med sig!" Då undar jag Ewa Ölander: NäR KOMMER DEN DAGEN?!?!

Fast i det här fallet tror jag (hoppas iallafall) att det inte beror på att hon var märrig, för då säljer jag henne på direkten. Men samtidigt så hoppas jag att det inte är nått allvarligt.. nu är hon iaf linimentad och lindad + täcke inatt.. hihi som värsta OS hästen!:)

Nike<3
Visst, vissa dagar så ger jag bort dig men innerst inne så vill jag ju absolut inte det.

FEL

Ok, jag skrev fel, valborg är ju inte imorgon. Har INTE koll på dagar o datum här nere.. illa.

Mina skor!

wohohohoooooo..idag kom mina skor!!:D Mamma tyckte dom vara alldeles för höga och det värsta av allt, Linn tyckte oxå dom var väldigt höga..ojojoj.. detta bådar inte gott. hihi


Make Up Store

Usch!! Känner mig som en riktig fattig student just nu och det är inget kul. Längtar verkligen tills skattepengarna kommer! Det första jag ska göra då när jag kommer hem är att gå raka vägen in på Make Up Store och säga;
Ge mig allt och det bästa ni har!! Nej förresten, det kan bli en riktigt dyr affär. Jag ska säga; Ge mig det jag behöver för o bli skit snygg i sommar. Jag älskar smink det är som skor är för en del tjejer. Massa smink vill jag ha.
Vad ful världen skulle vara utan smink..........................

På tal om annat, roligast idag var när Pride gick in i sadelkammaren..hahah hon är bra knäpp den hästen. Inte feg direkt!

Imorgon är det Valborg och jag är fruktansvärt ledsen över det. När jag sitter hos Cissi imorgon kommer mina kompisar fixa igårning sig, förfesta och  sen dra till Örsåsa. Roligaste dagen ever. Själv ska jag köpa en massa godis och sitta o tröstäta till White Chicks filmen som jag sett 711ggr. Men rolig är den ju.

JAG HOPPAS DET REGNAR OCH ATT NI FÅR DET SKIT TRÅKIGT PÅ ÖRSÅSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....................

Istället för att jag ska skriva nått pessimistiskt inlägg (så känner jag mig just nu) så får ni en bild på
en gullig liten kille vid Namn Kevin.


Backyard Babies

Blev helt in löööv i denna låt med Backyard Babies. Skulle försöka ordna så man kunde lyssnar på den på direkt i min blogg men fan, jag gav upp. Länkar istället.


http://www.youtube.com/watch?v=CfL786SiatM

Önskar bara att jag hade skodan eller ngn bil här och den låten då skulle jag åka runt och spela den på högsta volym.
Fan så jävla bra.

Minns när vi var i Hultsfred och dom spelade. Alla tyckte Dregen va så jävla snygg..men det håller jag nog inte med om. Kul hade vi iallafall!

Andas in livet

Och se på dig själv med glada ögon

Myrdöd

Hur man dödar en myra på 7minuter:

Man lägger in den i mikron och sätter mikron på full effekt. Sedan väntar man inte fem minuter utan hela sju minuter och slutresultatet blir då en död myra i mikron.

Dom klarar alltså 5 minuter men inte 7minuter.

Vill du veta mer hur man dödar en myra på sju minuter så kan du höra med Linn;det var nämligen hon som gjorde detta dåd.

En katt?!

Fick idag ett sms av Linn där det stod "Jag vill va en katt" eh okeeeeeeeeeeeeej....... Väntade och väntar fortfarande på varför Linn gärna skulle vilja vara en katt. Trodde jag skulle få ett till men lite mera utförligt sms om varför just en katt.
Men icke. Men alla har vi väl olika mål och drömmar i livet. Linn's är att en gång få bli en katt. Intressant.

Kvällsmat.

I förrgår var jag och åt glass med Cissi och hennes föräldrar.  Måste säga att de har mycket god glass här i Holland.

Gott va? Vaniljglass med jordgubbar.

INSANE

Lätt att det blir Grönalund i sommar! De har tydlligen en ny karusell -Insane! Verkar grymt roligt.  Nu blev jag lite UppY som Linn skulle sagt.

Face the truth

Jag inser/insett ju vissa saker när jag sitter här i min ensamhet. Saker som jag inte gillar.

Men man får ju vara som man är när man inte blev som man skulle..eller nått... Stämmer tätt bra. Tyvärr. Eller?


Glass i stora lass

Jag sitter just nu och funderar på om det är värt att gå ca 4km för att köpa glass. Då måste jag ju även gå dom där 4:a kilometrarna för o komma hem oxå. Allt som allt blir det hela 8km. Känns rätt långt. hihi..... för en glass liksom, en glass som dom kankse inte har. Min nya favorit -Magnus Strawberry white. Skulle ju kunna ta Tanjas cykel men den är inte så mycket luft i vilket kommer resultera i att jag är halvdöd när jag väl är hemma.
Kan ju alltid börja gå och vända om det känns för långt...Ja det här tåls att fundera på lite till tror jag...

Ikväll ska jag iallafall till Cissi och käka. Hennes föräldrar är här med. Träffade dom igår på tävlingen och dom var as bruna! Du vet, pepparkakor för o säga det fint... Grand Canaria har de varit på. De e Najs.


Overandout

BAKOM MINA SOLGLASÖGON KAN JAG VA MIG SJÄLV

Så sant..så sant..


BAKOM MINA SOLGLASÖGON KAN JAG VA MIG SJÄLV

Så sant..så sant..


Låååååååång tävlingsdag!

Ja fy fan rent ut sagt.. idag har varit en lång dag, så lång dag så jag trodde ta mig fan aldrig den skulle ta slut.
Crazy kan vi väl oxå ta och beskriva den här dagen som. 3 unghästar som nästan inte varit utanför Eden Stables.
Fick longera dom alla tre innan ridning. Idag fick även Tanja känna på hur det var att ha en häst som gnäggar som en galning, tack, nu vet hon hur jag har det! SKAPLIGT irriterande.
 Gick väl igenom hela Svenskan ordbok med svärord idag med .Tanja tog några på Holländska med. Tur att det inte är så många som förstår Svenska här. Sen kan jag ju passa på att berätta att vi har en häst här som har ett JÄVLIGT passande namn. Säger inte vem, men några kanske vet. 
Men iallafall så kom Tanja 5:a med  Vally i 130. Akke "debuterade" 130 igen kan man säga, han va nolla men trampade tydligen i vattnet.  Pride kom 2a och Latino 5a i 80cm klassen. Fast det var ju ingen omhoppning i den klassen.
Så trots allt så var dom faktiskt duktiga. Utan en som vägrade ut sig på 3:dje hindret.

Nu sitter jag här och funderar på hur det gick för Eva i dressyren. Det borde ju ha gått jävligt bra med tanke på hur bra det tydligen ska gå och hur fin Poesi tydligen är nu. :)
Jutte, Camilla debuterade väl nått LA klass idag med. Hoppas det gick bra. Får väl en rapport på msn sen.
Väntar oxå på resultaten från Mantorps fälttävlan. Va bara CSI* som hade kommit upp och där kunde man se att Pernilla kom 3:A Det var KUL!! Det var hon verkligen värd!!! Massa från folkinge som var med ju...hoppas det gått bra.

NU ska jag duscha, är döööööö skitig.. Puss och Hej leverpastej

Twoface

Limous.blogspot.com tyckte det här var svårt. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om detta. Vad tycker ni och hur många ansikten hittar ni?


http://i43.tinypic.com/wteyiu.jpg


Kolla in den!


Kolla in min slide...gjort den alldeles själv=)


http://www.slide.com/r/7r-VhGW84T_qj9diRNYnHkupIbdw1nZ9?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

A Secret Window

Hon vaknade av att alarmet ringde på mobilen. Hon hade världens bästa väcknings-signal, en låt som gör att hon tänker på en vän. Hon låg kvar i sängen tills det verkligen var dax för att stiga upp ur sängen. Med en frusen och obehaglig känsla i kroppen gick hon ut, ut i friska luften. Åskan under natten hade gjort luften ren och klar, frisk att andas in. Kanske kunde det bli en bra dag trots allt.

Hästarna gnäggade glatt åt henne, eller kanske åt det som komma skulle. Dagen gick sin stilla gång. Hästar reds och visst var dom pigga och glada. Tankarna flög hit och dit. Men nu när hon har ny färg i håret (som hon blev rätt nöjd med) och en ostbågepåse i handen så slutade dagen rätt bra ändå -som hon trodde. Fast helst av allt önskar hon att hon var på en helt annan plats än den hon är på just nu..............


De e kärlek!


Ikväll var jag hos Cissi och såg på film. Så ringer Paul och frågar om vi vill ha något, typ glass. Ja tack.
När han sedan kommer hem med glassen så frågar Cissi om inte han tog något han med? Då svarar han; nej jag ville bara köpa något åt dig. De e ta mig fan kärlek det.

Bite me

Fan, Nike bet mig imorse när jag mockade!!!!!!!!!!!!! Varför? Ja det kan man undra, men förmodligen över att jag överhuvud taget existerade. Så tack, nu har man ett fint märke på ryggen. Hästjävel.





Men fin är hon..........


Mot-Framtiden


Nu jäklar alltså!! Enough's Enough

limous.blogspot.com


Jag läser på limous.blogspot.com och jag  vill att alla ska fråga Linn om hon verkligen sov i buskarna hela natten efter pumpen..........................................................

Lina Bexell!


Jag ska tänka på dig om inte skorna som jag beställde passade! Så det vet!;)

They are ont the way-highway

Just nu sitter mor och far,Ewa och Hönta i en skoda octavia som visar sig var våran, påväg ner hit till Hollandland!!
Pappa har envisats med att åka bil och nu fick han tydligen egenom ännu en önskan att åka över Öresunsbron.
För det hade han ju aldrig gjort förut....så antar att resan tar lite längre nu bara för det. Menmen, ikväll någon gång kommer dom fram iallafall! Mamma har med sig påskgodis! MUMS!! Bortskämd som jag är...

Nu på förmiddagen har jag ridit (eller rede som Cissi skulle sagt) Missy, Nike och Akke. Tänkte snart gå ut och rida Pride med. Sen borde jag städa lite, typ dammsuga. Fint ska're va.

Just nu spelas Michael Jacksson på radion. Han ska ju ha en konsär i år.. fatta vad fränt det vore att gå på den.
Man kanske inte kan förvänta sig att han ska glida omkring på scenen som han gjorde förr, det verkar ju som att han kanske inte mår helt prima i skallen.. Men förmodligen är det sista man får höra av honom. Så är det någon som skulle vilja bjuda mig på en spelning, vart han nu kommer att uppträda, så visst, gärna för mig!:D

Förresten, i måndags kunde jag sätta diagnosen; banan-beroende på mig själv. När jag kom in i affären och såg att det inte fanns några bananer, inte EN ENDA!! Då kände jag hur det knöts i magen på mig och hur paniken sakta kom krypandes längs mina blodådror...Men sen lugna jag ner mig när jag insåg att en morgon utan banan i youghurten inte var livshotande.   
 
Nähä nu är det bäst jag går ut och rider. Pussi Påsk. Just det, hahah det är ju Påsk, Glad Påsk på er!!:D

Datamus


Datamus-Datamusar eller Datamöss?
Det var dagens I-lands problem.
Tjingeling /Carro

Nya skor

Love Label Sandalett

Sådär! Då var dom här skorna på väg hem till mig!!:D:D As snygg va.. vet iallafall en person som är avundsjuk på mä!:)
Men tänk, tänk om dom inte passar!:S shit asså..hoppas verkligen dom gör det nu.

Take your dog!!!!!!!

Nu är Peach och Linn hemma i Sverige igen och jag har precis vaknat efter en skön soooovmorgon!

I Torsdags när dom kom hit var det as fint väder så vi red ut en sväng i skogen. Efter det gick vi och inhandlade lite ätbara saker så som tacos! mums!:)

I Fredags jobbade jag på morgonen, Tanja hoppade 3 hästar. När jag var klar tog vi bussen till Venlo och skulle shoppa lite. Alla tre åkte hem en aningens besvikna. Holländarna har inget sinne för mode ALLS. Det är inte ofta man hittar något i den staden. Camilla tvingade mig att köpa "foppa" tofflor så det blev det och så blev det en hårfärg och en maskara. Maskaran var förövrigt en 9:a av 10.
På kvällen käkade vi kyckling, klyftpotatis + tsatsiki..fan vad gott det var. Då sa flickorna att jag skulle diska, kan ju berätta att disken står kvar än..........hm.. borde kanske ta tag i den.

Lördagen började med sovmorgon, det var rätt gött det. Sen frukost och vid 1 gick vi ut och red en sväng i skogen.
Jag red Anjou, Camilla Latino och Linn på Pride. När vi var i skogen så kom det två hundrar springandes mot oss. 
Så jag säger till Camilla att Latino är livrädd för hundar. Tillslut så får iallafall ägaren tag i hundarna och jag går först förbi. Men då  SLÄPPER hundägaren hunden igen så Latino blir ju livrädd och ställer sig på bakbenen, som tur var slog han inte över. Det slutar iallafall att alla 3 (framförallt Linn) skriker TAKE YOUR DOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha har nästan aldrig sett Linn så förbannad.. hahah.. Stackars tant hon såg helt förstörd ut.. hihi..fattade nog inte vad vi menade heller.  Tillslut tog hon iallafall hundjäveln och vi kunde rida vidare... herregud.

På kvällen åkte vi in till stan. Men först åkte vi till Venray men tyckte inte det fanns ngn restaurang som vi ville käka på så vi åkte till Venlo istället.
Tillslut hamnade vi på en restaurang. (Det var nog väldigt nära att det blev Mc D.) Maten var mycket god och nöjda åkte vi hem igen.

Igår var vi på tävling och jag hoppade 1 m, Akke 120 och Vally 130. Alla tre gick bra och vi var nöjda. Det var första utetävlingen på gräs...himla härligt!:D Fast jag HATAR verkligen att brodda. 

När jag skjutsade dom till flyget så stannade vi och jag köpte min nya favoritglass, Magnum strawberry White (?) MUMS säger jag bare!!!


Nu ska jag nog gå upp och äta frukost och kanske diska..eller så blir det att sätta sig i solen kanske......  Hoiii


RSS 2.0