Helgen!

Fredagen blev lugn, var och red Nike på FM sedan var jag  hos Farmor en sväng och fikade och på kvällen tvättade jag Nike och gjorde henne fin, var även uppe hos Ingegerd och tränsade Fower. Vi håller på och förbereder henne inför den aktion som hon ev ska vara med på i Höst.

Lördagen började tidigt, 06.00 ringde klockan. Det var bara att gå upp och åka ut till stallet & fodra.
Hem igen och käka lite frulle o fixa igårning sig lite så att man inte såg ut som ett lik.
Vid 07.00 hämtade jag min kära hästskötare som för dagen var Josefine Dagerus. Sen ut till stallet igen, plocka in sakerna i bilen och knoppa Nike och sedan 08.00 åkte vi från stallet (snacka om att man är punktlig!)
Väl framme hjälpte jag Linn lite på framhoppningen och hon and Bozze gjorde en jätte fin runda dock med ett stopp på en mur (sista hindret).
Sedan var det bara att hämta Nike och börja rida fram själv. Startnmr. 12 hade jag. Hon kändes fin på framridningen det var lite tungt men annars var allt ok.
Väl inne gjorde vi en felfri runda både i grunden och omhoppningen, så försökte jag att race:a lite i omhoppningen med:P Det var inte riktigt planen eftersom jag inte vet hur hon är i omhoppnings-sammanhang. Men man måste ju testa annars får man aldrig veta. Men det gick ju vägen även om det kändes lite ponny-ryttar-stuk över det hela:P  hehe.. Låg på 2:a plats enda tills näst sista ryttaren går in och knipper ledarplatsen!
Jaja en 3:djeplats blev det och vi gick rida ärevarv för första gången=) Hoppas det blir en vana framöver..thi.

Sedan var det dags för laget, 110cm red jag. Tungt inne på framridningen och jag fick inte till ett enda bra språng..shuääättt..var verkligen döö nervös innan jag skulle in på banan. :S
Fick en hel del fina språng tycker jag allt även om vi rev tre...ooppps...Ett rev jag själv kan man säga, nike hoppade åt vänster så jag fick med mig hinderstödet så det for i backen.. :S Tror helt enkelt att underlaget gjorde att Nike inte riktigt orkade..lite mjölsyra på det hela. Hon hoppade inte riktigt upp sig på dom hindrena hon rev.
Var djupt besviken när jag kom ut från banan men så här i efterhand så hoppade hon fint trots rivningarna, det är ju inte hela världen och hon är ju inte den mest rutinerade hästen, blott 6=) Men mest resvan skulle jag tro..hihi.

På kvällen blev det förferre hos Anna, mycket trevligt! Sedan drog vi alla till Örsåsa och där dansades det tills benen inte längre bar (Elin och jag gjorde faktiskt en golv-undersökning) Vi hade nog alla roligt iallafall!

Idag är det soffläge som gäller..lungt som i graven så att säga..

Nu skriker moossan att det är mat på G. Så hej svejs lingon

Btw, lyssna på den här låten: Keri Hilson FT Kaney West, As bra!

http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM

Laddad till tousen...!

Jajjemen, nu har Linn och jag laddat upp med tacos i maggen inför tävlingen imorgon!:D
Jag rider 1m AVD A  och i laget 110cm och Linn hoppar 90-1m.
Det är Jag, Jenny, Cecilia och Carro nmr 2 som ska vara med i laget som det ser ut som nu iallafall.
Kanske ändras imorgon men tror inte det. Ska bli kul som fan iaf och hoppas laget blir placerade imorgon! Kanske även jag i 1m......=) tsss...man ska ALDRIG säga FÖR mycket. Klockan 08.00 brummar bilen från yxefall iallfall för jag vill se Linn i 90klassen med.. Josse D ska vara med o hjälpa till, gött o slippa åka ensammen!

Hoppas vara hemma hyffsat skapligt så vi kan ladda om och iväg till Anna J på förfest innan det "största" o roligaste Bartyt på hela sommaren, nämligen Örsåsa-Avslutningen!!!!!  Fan vad roligt det ska bli! Jag och Linn har fyllt upp baren med cider och en bacardi Razz...det blir grejjer det!:P Martina har akuten som sikte och jag har buskaget utanför Örsåsa och Linn har fyllecell i stan som mål imorgon...hehe..nävars, detta är det vi INTE vill.... Utan hoppas bara det blir  grymt roligt=)

PUss och Hej leverpastej. Ta hand om er! /Carran

Rädda Kaninerna!!

Jaa jag hade en märklig dröm inatt alltså.. Jag hittade kaniner upphängda i rep och först trodde jag att dom var döda men när jag kom fram visade det sig att dom levde! Jag plockade ner dom och satte in dom i burarna och sen fanns det fler kaniner och alla satte jag in burar.
Sedan var jag på jobbet och hade i princip glömt bort dom där små kaninerna men sen kom jag ihåg dem och jag gick till kaninerna och de hade varken vatten eller mat. Så jag i panik började samla ihop små och stora burkar som jag fyllde med vatten och mat. En del burkar va riktigt små så jag var ju tvungen att fylla på dom igen för de drack ju upp allt vatten, samtidigt som jag höll på med det så var klockan mycket och jag skulle ju sluta jobba!!  
-Panik igen för att jag inte skulle hinna ge alla ordenligt med vatten så jag skynda mig allt jag kunde och sedan vaknade jag....


Väldigt märkligt dröm måste jag säga. Jag sökte på drömtydning och då stod det så här:

DJUR, mata: glädjande underrättelse. Springa undan för: du blir svartsjuk.

Alltså: glädjande underrättelse. Men vadå glädjande underrättelse? Ska jag få någon glad nyhet snart eller?
Jaja, jag väntar väl med spänning på det då!!:D 


-Carro

Skåne och SM i Fälttävlan.

Nu är vi hemma igen efter en tripp ner till Skåneland. Vi åkte i Torsdags efter liten försening så kom vi iväg vid ett-tiden.
Resan ner gick kanonbra faktiskt, enda gången vi körde lite fel var när vi var i Löddeköpinge (wiert namn dessutom). 
Iallafall så slutade ponnylaget på 15plats av 23lag och och bästa inviduellt var Ida Gustavsson på Geisha som hamnade på en 16plats. 
Stor-hästlaget slutade på en 7plats och Sofia Persson fick bästa inviduella placeringen och hamnade på en 6plats!

Jag Elin och Ronja sov ju i bilen och man lärde sig ju att uppskatta dom små sakerna i livet så som att sova i en mjuk och VARM säng, duscha osv när man vill mm.. hehe..Men det gick ändå helt Ok att sova i bilen=)

Nu laddar vi om till tävlingen på lördag:):):):) Lagtävling i Åtvidaberg och denna gång kommer jag inte bli struken ur laget...:P Linn ska oxå till Åtvidaberg, det var länge sen vi tävlade ihop så det ska bli riktigt roligt! :P

Sen på kvällen är den årliga säsongsavslutningen (tyvärr) med Black Jack på Örsåsa! Det ska bli grymt roligt!:D

Boli Boli

Tänkte göra en liten summering av helgen:

Fredags:
Linn, Pelle och jag åkte till Hornparken för att våra stora idoler Thorleifs spelade där. Helt spiknyktra alla tre och skit tråkigt var det..hahah.. Nävars, det var trevligt. :) Men det var inte speciellt många som man kände, förmodligen så var hela Horn där.  Men fyra Kisabor träffade vi och tre av dom åkte med hem. Kan kalla två av dom för Christiano och Emil-i-lönneberga (såg att Limous hade gjort det). Kan oxå berätta att dom var väldigt fulla och det resulterade med att jag (som körde(!)  blev kittlad mest hela tiden och Linn fick sitta med benen typ i knät på mig (och hon satt bak) Christiano vägrade nämligen lägga sig i kofferten vilket gjorde att det blev väldigt trångt där bak. Men hemresan var roligare än själva Thorleifs:P

Lördags:
Klockan 08.00 ringde klockan och jag fullkomligt flög upp ur sängen som en Ängel med vingar och med ett leende på läpparna........ Det kanske va en smärre överdrift men upp kom jag iallafall och åkte ut och fodrade hästarna. Hem sen och åt frukost (kräftor:), fixade igårning mig och packade lite och sedan ut till stallet igen.
Borstade och knoppade Nike, hon blev as fin som vanligt. Åkte sedan till Pinnarp för hopptävling (Lagtävling DIV II)
Jag hoppade 110 som förklass, skulle gå nolla så Pernilla kunde ha med mig i laget i 110cm. Vilket vi gjorde oxå, hade lite tur inne på banan men det ska man ju ha ibland för otur har man ju desto oftare!
Malin T var först ut i lagklassen och hon gick runt på 4a fel. Jag slutade på 0fel  och Jenny på 0fel och Åsa på 20 fel.
Men Åsa hade vi ju kunnat räknat bort om inte Vreta laget hade full koll på mig och att jag ridit AVD B innan lagklassen.  Så dom klagade för det fick man tydligen inte (hade jag ingen aning om tyvärr). Det innebar efter att Mita läst i regelboken 2ggr att mitt resultat blev struket!! Otroligt surt då vi skulle kommit tvåa om dom inte klagat och nu slutade vi på sista plats.
Menmen, jag får väl vara nöjd att Nike gick som en klocka iallafall!:) <3

Hem och ladda om, försökte ta en powernap men det gick inte så det var bara att hoppa in i duschen och sen vänta på att Linn och Pelle skulle komma. Efter lite försening så kom vi iväg till Therese som hade log-fest. Den var mycket trevlig även om jag blev väldigt trött på kvällskvisten. Roligast var nog min systers dance-moves med ena handen i backen och rumpan rätt upp i vädret. Hahah höll på o dö.. Men alla for omkring och Linn hängde i takbjälkarna av någon mysko anledning (jag missade dock det men såg kort  på't:P) Sen ville hon även klättra upp på en stege och ville att jag med skulle klättra på den, det var jag inte lika glad åt så det blev ingen klättring där..undra om hon varit APA i sitt förra liv....thi.

Söndag:
Blev en otroligt lung dag:) Spenderades i sängen och i soffan mest. Men sen ringde iallafall Ingegerd så jag fick åka ut och hjälpa till att klippa Lisen och efter det blev det Tacos och film med Linn och Camilla. MUMS!=)

Och idag är det Måndag och jag kan officiellt berätta att jag är arbetslös och att det suger. Mest för att man inte får några pengar! Hade jag några miljarder på banken så skulle jag lätt kunna gå hemma hela dagarna men nu har ju inte jag det tyvärr .
Har funderat lite på om jag skulle utbilda mig till Equiterapeut. Har kolla lite på nätet men vet inte vart man kan utbilda sig till det, ska kolla lite nogrannare för det vore något som jag skulle kunna tänka mig att jobba med!

Overandout /Carran


Fälttävlan i Boxholm.

Idag var det fälttävlan i Boxholm och Nikes allra första fälttävlan.

 Jag var lite nervös inför dressyren då hon aldrig sett dressyrstaket... När jag kom in på banan så var hon lite tittig och det var läskigt uppe vid domaren men så fort jag fått startsignal så var det inget, hon var lugn och avslappnad. Dock gick hon för lågt i formen men stadigt iallafall. Jag var JÄTTE nöjd efter dressyren faktiskt och Carro R tyckte det såg bra ut med. Sen fick jag ju ganska höga straff men det som hon klagade på genomgånde var ju att hon var för låg. Så utöver det var det ju bra! + att jag gjorde en för tidig avsaktning i galoppen.........:) menmen..
 
Hoppningen gick ju bra med, även om det kanske inte var den bästa rundan vi gjort men huvudsaken var ju att vi var felfria:) Än har vi inte rivit sen vi kom hem från Holland, måtte det bara hålla i sig! Åtminstånde på lördag med:)

Var bara yttepytte nervös inför terrängen, mest för första hindret då det var ganska kort från start till hindret.  Man kommer liksom inte igång då och hindret brevid var ju lite läskigt, men jag fick över henne och sen gick det ju som en dans!
Jag tog tillbaks henne på två hinder och på ett hinder hoppade hon som fan så jag tappade båda stigbyglarna vilket gjorde att jag tappade lite fart där och det resulterade i 12straff till. Tillslut hamnade jag på 22:a plats av 48(?) stycken, inte så illa:)
Josse kom tolva och laget kom på andra plats!:) Så vi fick allt med oss en rosett, plackett och en silvermedalj!:O)
Kul som fan.. Sofia och Belle kom trea i sin klass, vet inte hur det gick för Pernilla i terrängen..

Nu ska vi ladda om till på lördag då är det lagtävling i Pinnarp.


God Natt.

Baskelusker

Nu verkar det ju frodas av baciller och jag är mäkta stolt över att man inte har blivit sjuker än, trots att jag kommit i kontakt med dom inte en,två,tre eller fyra gånger utan minst tio gånger om inte mer (förmodligen fler gånger). 

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Speciellt förkyld och ont i halsen..fy fan för det. På mig sitter baskeluskerna kvar så länge med. De sätter sig längst ner i lungsäckarna och vägrar att lämna dom, de sitter där nere o super o röker Marlboro, små o gröna, slemmiga små äckliga baskelusker och jag hostar o slemmar flera veckor/månader efteråt.  

Nä nu ska jag lämna detta trevliga samtals ämne för en stund. Har egentligen inget speciellt o berätta...Ska åka till Rimforsa när jag slutat (ja jag jobbar just nu och sitter vid datorn..helt o fullt tillåtet.....) ska låna Ewa's  och Åsa's dressyrsadlar, ska förmodligen ha någon av dom på söndag när jag rider dressyren. Kände i förrgår att jag absolut inte kan rida dressyr i hoppsadel, speciellt inte eftersom Emmelie gnällde på mig att jag var tvungen att sitta annorlunda, det är skit svårt. I en dressyrsadel så kommer ju den rätta sittsen mer naturligt.  
Men jag vet i sjutton hur dressyren kommer att gå alltså..haha..herregud, ska nog inte förvänta mig för höga poäng alltså:P Vet ju inte ens hur Nike kommer reagera på dressyrstaket, har ingen möjlighet att ta mig till Folkinge heller!:(

Förövrigt har jag kollat ut Scotts turnéplan. Linn och jag är smått beroende av dom nu för tiden..eller kanske av Henrik som sjunger..höhö... Spelar gör dom iallafall bland annat på Silja Line i Oktober, kanske kan det bli en båtresa då:)

Nähä..back to work kanske.. Ha en bra dag byebye

Caroline goes dark

Ajjemen, nu är jag verkligen brunett igen och jag gillar det inte. Men de flesta tyckte det var fint iallafall men det tar väl ett tag att vänja sig vid det. Jag brukar ju vara så här mörkhårig så det är ju inget nytt direkt.

Ska väl skriva lite om tävlingen i Fredags... Som gick mycket bra :) I 1m var vi felfria fast själva rundan var jag väl inte jätte nöjd med, den kunde ha kännts bättre. 
Skulle ju debutera 110 med Nike och jag var ganska nervös men sen när jag gick banan så insåg jag att det kan nog gå riktigt bra. Banan var inte för svår och inte överdrivet maxat. En bra bana för Nike helt enkelt. 
Vi var iallafall felfria i 110 med och den rundan kändes mycket bättre än i 1m!!  Så 2 fina rosetter fick vi med oss hem:)  

Väl hemma var det bara att skynda sig som fan, snabbt in i duschen och sminka sig fort. Eftersom vi skulle ut till husvagnen som stod ute vid Örsåsa. Men så visade sig ju  att en viss Elin var sen (inget ovanligt) så jag hann med en massa saker innan hon äntligen kom.

Kvällen blev väldigt rolig med, Scotts spelade ju på Örsåsa och Linn och jag var inne o kollade lite på dom. Han är ju SÅ SNYGG!!! :p

Nu ska jag ut och rida Nike, ska träna inför fälttävlan som är på Söndag:D haha.. Sen ska jag nog rida Missy med tror jag!

Just det, vi ska hämta hem kattungen Frasse idag med! Undra vad Fanny säger om det.......

/Carran

RSS 2.0