Emmelie träning

I Lördags hos Linn bestämde vi att vi ville att Emmelie skulle komma och ha dressyrträning för oss och som tur var kunde hon idag! Det var jag, Elin,Sofia,Camilla och Sofie som red för henne. Det måste nästan vara 1,5-2år sedan jag red för Emmelie.
Men det gick väldigt bra iallafall. Jag fick tänka mycket på min sitts, har ju ingen dressyrsadel om jag nu ska skylla på något. :) Men nu ska jag tänka mer på den i fortsättningen och hoppas att jag så småningom kan köpa mig en dessyrsadel.
JAg hoppas att jag kan rida en gång till för henne innan Boxholms fälttävlan, kan ju va bra kanske.. Ska iallafall åka ner till folkinge och dra fram dressystaketen. Skulle inte vara roligt om hon var helt jävla livrädd för staketet på tävlingsdagen.
Emmelie hade en vad ska man kalla det, jag hade en öronsnäcka och hon hade som en grej hon pratade i så hon slappa att skrika. Det var ju skit kul för Camilla o Sofia stod med henne o snackade lite skit samtidigt som jag red så jag fick mig ett gott skratt då och då eftersom jag hörde även vad dom sa.

Jag red ju för Susanne Westergren i Lördags med, hon tyckte mycket om Nike :) <3 Och det gick över förväntan faktiskt.
Nike tveka ju inte en sekund även om hon hoppade över det vattenhindret som var lite smalare men huvudsaken är ju att vi inte hade fått något stopp om det var tävling:P

Sen efter träningen var vi bjudna till Linn på lite käk. Tillslut bestämde vi oss för att dra ner till 12:an där Lalles Bodega spelade. Men det var bara jag, Linn och Anna som gick in. Det var dåligt med folk först men blev en hel del sen faktiskt.
Vi hade skit kul och när det var slut så hamnade vi i Horn. :P Sen var vi på två (?) ställen till och 05.00 låg Carro i sin säng. :) haha men fan vilken kul kväll.

Nu laddar vi om batterierna tills på fredag då det är Scotts på Örsåsa! Det blir förfest i husvagnen och efterfest i husvagnen:) haha..fan det kommer bli super kul!

-Carro

Fälttävlans häst?

Idag var jag med Sofia och Belle i Boxholm för de tränade terräng. Dom ska ju vara med i Boxholm den 9 Augusti så Sofia ville hoppa lite på dom svårare hindrena, villket inte var några problem för lille Belle!! (Belle vill nog inte veta att jag råkat skrivit BellA varje gång jag skrivit hans namn i detta inlägget) 
Jag blev ju självklart riktigt sugen på att vara med jag med....Så nu har jag anmält mig till tävlingen!:) Jag har dessutom pratat med Susanne Westergren om att vara med på deras terrängträning på lördag så det ska vi vara! 
Hade tänkt att åka och träna själv men Nike är ju inte den säkraste i terrängen (åtminstånde inte i vatten, det har jag bildbevis på från förra sommaren:) så kan det vara gött att ha hästar som hoppar före.   
hahaha..usch..jag undrar verkligen hur det kommer att gå??:S  Hon har inte ens sett ett dressyrstaket! Jaja jag ska nog inte ha för höga förhoppningar, kan nog inte gå in med inställningen att jag ska vinna :P Dessutom är jag kass på att klara mig inom maxtiden i terrängen, antingen rider jag för fort eller för sakta...thi.. Men KUL ska det bli iaf!

Kanske kan jag klämma in en dressyrträning för Emmelie med..kan ju vara bra.. Hoppas jag får en någorlunda bra lön nu bara :S

Aja, först och främst ska jag koncentera mig på hopptävlingen i Eksjö på fredag! 

Nu ska jag gå och lägga mig,, sov gott!


 
Nike gillar inte vatten och försöker att hoppa över vattnet och gärna in i dom andra hästarna.


Cookies

Tisdag 21 Juli.

Vad har hänt idag då?? Kanske inte speciellt mycket men jag jobbade iallafall till 12.00 och sedan åkte jag hem. 
Eller rättare sagt så åkte jag till mormor och morfar o kollade om de hade någon lunch klar:) Det hade dom ju icke men min kära mormor var så snäll o lagade mat enbart till mig!! 
Efter det tog jag mig sakta men säkert hemmåt och då visade sig det att Linn som hade bilen hade även min nyckel -till huset! YES! Utelåst lik som.....kul.. Tur var kom syrran hem rätt snart!

Okej, jag känner ju verkligen hur roligt o intressant detta blogginlägg är..verkligen........ Men håll ut! En vacker dag kommer det något som är roligare.....

Men iallafall sedan när min BFF Linn slutat jobba kom hon till mig och då hade jag redan på internet, sett ut en kaka som jag ville baka (Går numera under namnet Ba-King Carro enligt Linn som tycker jag bakar ofta).
Vi åkte ner och handlade ingredienserna och bakade sedan tosca-kokos-kladdkakan. MYCKET god vill jag lova! 

Ja vad har hänt mer? Jag var ute och red Nike en sväng i skogen och hon kändes ju fin. Pratade lite med Ingegerd oxå som föreslog att jag skulle åka till Eksjö och tävla för det skulle Åsa. Perfekt tyckte jag som anmälde mig direkt när jag kom hem. Tänkte hoppa 110....ooops nu bidde jag lite nervös.. .Men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Imorgon ska Ewa rida Nike och jag ska rida Missy. Sedan ska vi åka till Smultronstället, jag Camilla, Elin och Linn! Mycket gott och jäkligt trevligt!:)

Nu blev detta långt men hoppas ni orkade läsa...

-Carro 


Jag provar

Att börja blogga igen efter att Camilla sagt att hon tyckte att jag skulle göra det.

Jag är ju hemma i Sverige igen som de flesta mänsker vet. Kan väl inte påstå att det hänt allt för mycket mer än att jag har festat i stort sett varenda helg sen jag kom hem så min lever börjar se ut som en alkolists .......... 
Men kul har vi haft, har bland annat varit på Örsåsa <3, Linköping, Vimmerby och så besökte vi Semesterracet och hade skit kul där båda dagarna!  Denna helg som kommer är iallafall lugn då Linn jobbar (Vi andra i vårat "gang" kan festa och jobba men Linn klarar knappt av att kolla på en flaska cider utan att bli helt däckad dagen efter)
Dock längtar jag som sjutton till den 31 Juli då SCOTTS kommer till Örsåsa! Linn och jag har ett vad, som ingen av oss kommer att klara...............

Jaja nog om mitt partylife, har faktiskt tävlat i helgen!!! Hade inte sådär jätte höga förväntningar om hur det skulle gå eftersom jag knappt hoppat sen jag kom hem från Holland. Men efter två stycken lite halvt lustiga banor så var i felfria! Hon var kalas fin. Var dock jävligt förbannad en liten stund innan 1.05klassen skulle starta, då öppnar domaren käften och klämmer ut sig att det är kval i unghästklassen för 4:a åringarna så de sänker till 1m.
Jag gick då och frågade om inte jag kunde få rida utan tävlan i avd A men det var ett NEJ innan hon ens hade fått säga klart meningen till överdomaren i telefonen. Jag fattar inte!! Här står jag med en häst som lika bra hade kunnat gå 110/120 helgen innan men jag får inte starta utom tävlan i 105! Skapligt LARVIGT! Sen påstod tjejen i sekretariatet att de alltid sänker för unghästarna och att inte dom får gå +5 klasserna som hon kallade det. MYCKET MÄRKLIGT.
Jag kan tycka att det ändå faktiskt är ett ganska stort steg att gå från 1m till 110 och tyckte då det var helt perfekt med 105 och sedan starta 110, det var min plan. Men ICKE!
Aja, nu ska jag eventuellt åka till Åtvid och hoppa 110 den 2  Augusti, ska bara ta reda på om det är lokal eller regional tävling först. Tänkte ju åka till Åkerbo den 1 Augusti men anmälan gick ut igår och har inte lust att betala 450kr för en tävling + att Scotts är dagen innan och då är det ju PAAAAAAARTYYYYYYYYY. :D

Sitter på jobbet för tillfälllet och mamma och pappa + Fanny är i Mjölby med husvagen hos Catrin och Janne. De kommer rulla vidare genom Sverige imorgon vilket innebär att jag är ensam hemma! :) Gött!!

Oj detta blev långt...menmen..

Ha det gutt /Carro   

RSS 2.0