Underbart

Tänk att endast två timmar kan förändra så mycket! Julio träningen gick mycket bra.

Första dagen fick jag berättra vad jag ville ha hjälp med och efter lite funderande så kom jag fram till att hon är ju lite svårare i höger varvet, biter sig fast lite mm.. Jag fick rida i högervarvet hela lektionen och försöka att få henne mer på vänstertygeln och aktivera baken, framförallt hennes högra bak som är lite efter/svagare.
Det gällde att ställa henne inåt, när hon slappnade av och gav efter skulle jag göra lika dant, samtidigt ge ett leende :D, klappa henne och gå på med benen och eventuellt med spöt som jag var tvungen att ha i höger hand (är så van vid att ha det i vänster.......hm....men det gick bra faktiskt.) Hon kändes jätte fin och blev inte så låg.

Andra dagen började jag med att rida fram lika dant men då både i höger och vänster varv, fast jag skulle rida lite annorlunda i vänster varv men lika dant i höger. Redan från början kändes hon riktigt fin och jag log verkligen inombords!!!!!! :D Sen fick jag rida serpentiner och på volt och på slutet övade vi på övergången canter (galopp) - trott (trav) Hon var mkt fin på slutet och när jag fick till en bra övergång så slutade vi!

Idag när jag red så red jag ut, hon kändes fin men spänd som vanligt!!!! *morr* red lite på ett gärde o kan inte annat än o säga att det är skillnad! Snacka om att han är värd pengarna, Julio Borba! 

Har även ringt till Norrköpings kliniken och bett om en tid till deras kiropraktor Joakim, han ska tydligen var väldigt duktig. Hade tur och fick sista tiden den 29 September. Får vi se vad han säger.. hoppas egentligen inte han säger så mkt..... 

Nu ska jag göra mig klar, ska jobba i Rimforsa idag. 

/Carran   

Julio träning!

Idag är det dax för Julio träning=) OMG..är lite nervös. Hoppas det går riktigt jävla bra bara! Och att Carro R kan vara där och hjälpa mig lite med engelskan.

sen när jag kommit hem från träningen är det ju dax för kräftskiva! Ska bli riktigt gott!=)

Förövrigt så var födelsedagen väldigt bra:) Men presenter och goda tårtor! Sen lite oplanerat om man säger så, så drog jag och Linda + Chauffören Linn till Vimseby och Harrys. Tyvärr var det mest mindre (som att jag är jävligt gammal..) folk där så det var faktiskt inte så roligt (Camilla, jag ska ge Harrys 1chans till innan du får rätt!).

Nu ska jag ta bort färgen i hövvet..jag är röööööööööd............

Ha det kalajs, Puss och Hej

 Detta är då Julio Borba.

Imorgon smäller det......

Då blir jag 21 år gammal!!!!!!!! Fan vad tiden går...den bara skener iväg alltså. Det skrämmer mig lite faktiskt. Snart är detta år med slut liksom..OMG.. Om ett ögonblick sitter man på hemmet o kan varken torka sig i arslet,  klä sig, se,höra eller gå.. OMG igen..Ni förstår att jag är lite rädd va?  

Jaja än är jag ju ung och fräsch.....har till och med gjort en tårta til imorgon! Det ska bli en prinsesstårta..vi får väl se hur det går med det. Men tror det kan bli gott faktiskt!:O) Och Mamma har gjort en smörgås tårta UTAN en massa tjaffs i! :O) Det är de värsta jag vet när man har i en massa äckel päckel.

Så fredagen blir hyffsad lugn... Men på lördagen ska jag till Linköping och rida för Julio Borba, han är grym på dressyr nämligen! Dock pratar han bara engelska...så känner mig lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra, red för honom med Garessa 2 lektioner och det gick kanon och han var ju snäll oså=) Tror inte han kommer skälla ut mig eller bita mig lr nått.......:)

Kolla in Hans Hemsida!: http://www.julioborba.com

Sen på efter träningen så är det raka vägen hem och in med hästen i stallet, fodra o hem hoppa in i duschen och slänga på sig sminket o dra på mig kläderna o full fart till Slätmon där Linn och jag är bjudna på kräftskiva!=)
GOTT det ska bli alltså!

Nehe nu ska vi göra Varm smörgåstårta!! MUMS!!

Ha det bra allesammans.

RSS 2.0