You can't handle this

Hallå hallå..

Länge sen jag skrev här, jag vet. Sorry!

Trivs iallafall bra här nere i Hollandland även om jag längtar hem en del. Men om ca 11dagar sitter jag hemma i "mitt" hus igen:)
Har även hunnit tävla en hel del..ca  en 8 gånger för o va exakt. Blandat resultat men oftast väldigt nöjd. Det är ju inte som hemma i sverige direkt där det är 7hinder några räcken o några oxrar. Utan här är det oftast runt 10-20pers på framridningen (tur är att man alltid bara rider i vänster varv). Sen inne på banan så är det 10-17 hinder. JÄMT kombinationer rätt ofta två stycken. Ibland slänger dom in en 3kombination oxå=) Så banorna hemma lär ju bli en peace of cake! 
 
Idag när jag var ute o red så tänkte jag på allt dumt man gjorde när man var liten, livsfarliga saker. Typ som åkte skateboard i full fart (sittandes på den) ner för backen..Vi barn på kvarteret hade en liten period där vi gjorde det. Minns att Lindas gick jäääävligt fort. När vi eldade i skogen(!) snacka om att vi kunde bränt ner hela skogen!! Åkte pulka ner för den isiga pulkabacken och byggde flyg..satan vad det gick. Ont i svanskotan fick man ju med. Ja listan kan göras om..tur att man blivit lite fegare på äldre dar. 

Nähä nu ska jag hoppa in i duschen. Lovar att börja blogga lite mer. 

Pussar o Kramar Caroline....... 

RSS 2.0