Pengar, pengar, pengar!!:D

Mamma ringde idag och sa att jag kommer få tillbaks på skatten! Fan vad gött, dom pengarna sitter som picken i Greta vill jag lova! Då ska jag ta och färga mitt hår och supa mig full och kanske fixa löshår och...ja massor. handla kläder!!!

Cissi blev sparkad av sin häst igår, i ansiktet. Hon opererades igår i flera timmar. Ska opereras imorgon igen. 
Troligtvis ska vi åka och hälsa på henne imorgon om hon orka. Usch, tycker så jäävla synd om henne!;( Men tur att hon lever iallafall, kunde lika bra ha varit tvärt om. 


/Carro 

Fanny Banny

Grattis Fanny Alvin-Nilsson på din 1års dag!!!:D




Min hund.

Soooooooooooool!!!:D

Idag skiner solen!!! Det var inte ett moln på himlen först men nu har det kommit några rackare.
Nike fick vara utan täcke idag..tyckte hon nog var skönt som tusan! Hoppas hon inte fryser bara...hm.. men det gör hon nog inte. Ibland är man så larvig men hästarna tror jag.
Nu på morgonen har jag ridit Missy, Vally och Nike alla 3 gick väl bra. Ska ut och rida Akke snart tänkte jag och sen ska jag handla. Sitter här och är sugen på cashewnoten, som förövrigt har blivit min nya drog. Men vi får väl se om det blir några idag...  
Imorgon kommer Tanja och sebastian hem igen, 16.30 ska jag hämta dom på Weezé.





Lyssna på den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=bWykcqJ2MHk

Framtidstankar

tänk vad det kan förändras
från att ena dagen känna dig oövervinnlig
att inget kan hindra dig
du är snyggast, roligast och bäst i världen
du har världens bästa liv
omringad av underbara människor
som du tycker om och är omtyckt av
livet ligger för dina fötter fullt av möjligheter

till att vakna med en hemsk magkänsla som bara vill tvinga ner dig i kudden igen
du är obetydlig för allt och alla
ensammast i världen
ful och dålig
otillräcklig
klarar inte av någonting
kommer jobba med ett skitjobb resten av livet
blir den som är kvar när alla försvinner


VÅREN!






Ser ni!! En bild från min och Hannas promenad, en buske med gröna blad!!:D:D Våren är på G här i Hollandland!
Idag var första dagen på hela veckan som det inte regnat. Hoppas nu verkligen att det blir riktigt, riktigt fint väder när Linn och Camilla är här, det vore ju så kul. Plus att vi har utetävling på gräs på Söndag oxå. Regnar det då, då blir det inte kul.

Ha det Great! /Carro

Hemskt!

Man har det nog rätt bra mot vad vissa andra har det! Läs Sabinas blogg, kampen mot hennes cancer, nu är det förmodligen inte långt kvar..... Läkarna kan inte göra något längre.



http://mittlivsabina74.blogspot.com

Så jäkla kul!!



Jag mötte en tant i skogen idag, o självklart sa hon något på holländska. Så jag sa att det jag pratar engelska.
Så hon bah "ehm..host, eh okej, It's lovley weather today" Och jag svarade (och försökte va lite trevligare än ett bara ett JA) Yes, but it was raining wery mutch this morning" Och hon bah "ehm, host eeh...Yes, that's right, but now it's lovley, Okej Byebye"
 
Snacka om att avsluta konversationen snabbt.

Stenålder?!

Jag säger då det, åk inte till Teneriffa, då kan du få kvicksilver uppkört i baken! Iallafall om du blir sjuk.
Tanja ringde imorse och berättade att de hade fått åka med Kevin till sjukhuset. Han hade fått "återfall" och dom hade självklart inte tagit med sig medicinen. Kevin har haft problem med luftvägarna den senaste tiden. Iallafall så fick de sitta på sjukhuset och vänta i 5 timmar (shit pommes, samma som i Sverige). Det var ett gammalt sjukhus och det var bara en förälder som fick följa med in så Sebastian fick vänta utanför. Inne i undersökningsrummet så var det en annan patient, en gammal gubbe som låg med bröstsmärtor, bara ett tunt skynke emellan. Så sa hon att allt va så gammalt, alla sakerna, det fanns till och med sådana termometrar med kvicksilver som man hade för flera år sedan.
Det är ju så man blir orolig! Spanien verkar ju ändå va ett ganska rikt land...eller?  Hur går utvecklingen för vissa länder egentligen?

Att det kan skilja sig så mycket på vissa länder, här t.ex är det INGEN som använder cykelhjälm, inte ens på små barns som precis lärt sig cykla. Hemma funderar vi ju till och med på att det ska va lag på att man måste ha hjälm.
På tävlingar här så brukar vi ta av tränset och på med grimma innan vi lastar och en del rider (skrittar omkring) utan hjälm. Hade jag gjort så hemma så hade man ju fått en fet utskällning av överdomaren och blivit avstängd i ett år typ. 
En del låter till och med sina barn skritta omkring utan hjälm. För ett tag sedan såg jag två tjejer red runt på samma häst inne på framridningen.
Cissi blev stoppad av polisen och hade då druckit 3 starköl (dock var det här några år sedan så vet inte om det fortfarande är så) och fick blåsa, men det var positivt, för henne alltså. I Sverige vågar man väl knappt ta en lättöl.
I USA får man köra bil när man är 16 men inte köpa alkohol förrän man är 21 (Tror jag). 

Frågan är dock vilket som är bäst, vilket land har bäst regler och är vi inte väldigt strikta i Sverige? Fast kanske är det inte så dumt heller?  
Italienarna verkar så varma och gemytliga, Tyskarna hårda och kalla, Svenskarna lite tillbakadragna och blyga.   

Men samtidigt verkar dom flesta vara nöjda över hur deras land styrs och dom regler som finns. Handlar det helt enkelt om vana, det har alltid varit så här och det är man nöjd med. För oftast gillar inte folk förändringar.

Ja som ni märker så funderar jag mycket och kanske inte alltid på världens roligaste saker!xD Menmen..

En ROLIG sak iallafall! Cissi sa att nästa vecka skulle det bli 16 grader varmt! Dock vet jag inte om detta stämmer men vi kan ju HOPPAS!!!!:D:D 

Jag funderar på att byta blogg sida, typ till bloggspot lr nått.. blogg.se är inte så jävla kul. Kan ju inte ens ändra färg på texten! morr.

Fick precis ett sms från Cissi och min heting är på den tävlingen hon är på idag. Kan man bli mer avundsjuk lr?!?

Nu verkar det ha blivt bättre väder, det har regnat HELA dagen, kanske skulle rida nån häst då. Nike får det bli isf:)

Ha det bra /Carran

Sweetish

Ska snart gå och lägga mig men tänkte bara blogga lite om dagen.

Det var ju dygnsurt i paddocken, men eftersom Tanja inte ville att jag skulle rida ut nu när dom är på Teneriffa så hade jag inte så mycket annat val än att rida där.  Fast Latino och Nike red jag ändå ut.
Började med Pride som gick fint som vanligt.. dock ville hon inte riktigt lyssna på mina skänklar.... menmen.. Efter henne red jag Anjou som gick bra hon med. Nu har hon börjat slappna av, första gången jag red henne så var hon lite stressad.
 Jag tänkte sedan att Latino kan jag ju rida ut, han som är så lugn och snäll! Snacka om att jag misstog mig.
Överskottsenergi till tusen! Brallade bland annat i en uppförsbacke! haha..liksom HALLÅ! Han visste nog inte riktigt vart han skulle ta vägen.
Nike red jag som sagt oxå ut. Testade att rida på Gag idag, hon har så jobbigt för att korta sig i galoppen och då blir hon samtidigt rätt stark. Men med Gag:et fick jag ihop och tillbaks henne på ett helt annat sätt. Ska rida med det några gånger nu tänkte jag. 

När jag nästan var klar i stallet så kom jag på att geten inte fått någon mat. Tänkte då att jag släpper ut henne lite så kan hon äta gräs. Nähä då sprang hon rätt upp till fodervagnen där jag höll på och gjorde em mat. Ett antal gånger knuffa jag ner henne (hon ställde sig på bakbenen och försökte ta maten). Tillslut lyckades hon få ner en burk och då var det droppen som fick bägaren att rinna över kan jag säga. Jag blev så jävla förbannad och jagade getj*veln runt fodervagnen och försökte få ut henne men det fick ju inte!! Försökte stänga ut henne en gång men tro fan att hon hann springa in igen. Tillslut drog jag henne i hornen (?) och hon stod ju emot allt vad ho kunde. Fick gå och hämta mat. Sen drog henne till halvvägs skrittmaskinen innan hon gav sig och gick in själv. Då kastade jag maten allt va jag kunde så hoppas hon inte hittade den!!!!!!
TUR att ingen såg mig, dom borde ju isf trott att det inte stod helt rätt till hos mig....... men va sjutton, ibland blir jag bara så jäkla trött!!!

Det gorde väl inte ont på henne när jag drog henne i hornen va? Verkade ju inte så, då borde hon inte stått emot så jäkla mycket... eller? Jaja gjort är gjort och jag erkänner att jag fick lite dåligt samvete. Men man orkar inte stå ut med hur mycket som helst!

Har varit hos Cissi ikväll, innan var vi och tränade. Var typ ingen på gymmet så det var skönt. Skulle ju bli 90210 och Gossip Girl ikväll men det var tydligen sista programmet förra gången. ILLA!

Nu ska jag hoppa i sängen. God Natt allesammans




Så där arg var jag idag.


God Morgon!

Det har regnat sedan i Måndags, men idag verkar det kanske bli vettigt väder!:D
Idag ska jag rida som vanligt.. Latino, Pride, Anjou & Nike.
Sen ikväll ska jag och Cissi träna och efter det blir det Tacos, 90210 och Gossip Girl!

Förresten så tänkte jag igår; varför heter det jordGUBBAR för? Det är väl för tusan inte några små gubbar som sitter i jorden eller....varför heter det ens JORDgubbar.. Dom sitter ju ovan jorden. Varför inte JordBÄR för?
Egentligen skulle blåbär heta Blågubbar isf och så Hallongubbar kanske..

Nähä nu är det väl bäst jag går ut och rider lite! Kram


Pannenkoeken house

Om ca 3 timmar ska jag möte upp Cissi i Horst för vi ska äta pannkakor i pannkakshuset!:D MUMS!

Nu på förmiddagen har jag ridit Anjou T (som förövrigt var Sveriges bästa 3-åring i hoppning förra året),  Nike och Akke.
Alla 3 var så duktiga:) Framförallt Nike.....;)  Nu har jag Missy och Vally kvar. Kanske bara Vally för Cissi ska ev. rida Missy om det slutar regna.

För nu har det börjat regna igen, det var uppehåll imorse men nu regnar det som sjutton. Men det är bara för att det ska va fint nästa vecka när Camilla o Linn är här.

Världens bästa idémakare!

Det är jag det! Som Karlsson på Taket sa.. fast nu gäller det mig! Tycker jag själv iallafall...

Jo, det slog mig när jag höll på & mocka i stallet att varför inte ordna en utebio i sommar??
Den kan man ju ha uppe i folketspark och så kan kiosken va öppen & sälja godis/korv/chips mm...
Puben skulle kunna vara öppen oxå ju!

Jag tror det skulle kunna locka mycket folk..... Skulle ju vara hur mysigt som helst en varm sommarkväll o gå upp dit och sätta sig i gräset med en film och lite pickninck & sedan ta sig en cider i baren:P 

Jaja..jag tycker iallafall att det var en bra idé. Har mejlat till kommunkontoret... Så nu har dom något att prata om under fikan! hihi.. 



ByeBye 

Sommartid!

wohohohoho fick nyss reda på att vi ställer om klockan till sommartid på Söndag!:D:D Härligt! Då drar man fram klockan eller hur?

Idag är det tydligen VÅFFELDAGEN!!! Brukar äta våfflor hos mormor och morfar då. Jag missar våffeldagen och jag missade semeldagen, semledagen, semladagen?! ILLA!!! Får bli o försöka få tag i en semla när jag är hemma sen, det är ju såå himla gott. Våfflor kan man ju alltid göra, när som helst. Semlor tror jag inte säljs året runt. Eller har jag fel?

Sitter nu och lyssnar på Morgon Zoo, ska snart gå ut till stallet. Vädret är skit dåligt idag, det regnar och blåser! Usch! 
Vi får hoppas vädret blir bättre när Linn och Camilla är här. 

Idag ska jag rida unghästarna, vi får väl se om jag sitter kvar!:D 

Just det, jag har ont i halsen!:O Kände det igår och i Måndags så träffade jag ju Cissi som är sjuk. Men kan det altså bara ta en natt innan man känner det?? Det var en riktigt agressiv liten wackar bakterie isf............. 
/C*'' 


Grisskit och purjolöksdoft

Tänk er att känna den härliga blandningen av grisskit och purjolök...Mmmmmm marabou... NOT! Just nu håller bönderna på o gödslar på åkrarna, samtidigt som det tas upp purjolök vilken ger en hemsk och nästan ohållbar doft. 
Camilla och Linn som kommer nästa vecka kan bara hoppas att vinden blåser åt ett annat håll. 

Imorse ringde iallafall 30.50. Precis när jag kommit upp ur sängen så kommer Noah in och  säger att mamma ska stanna hemma och att han, pappa och Kevin ska åka till badhuset....hm... okej... Så var ju inte fallet utan jag skjutsade dom till Düsseldorf Weeze! Deras plan gick typ klockan 06.00 till Teneriffa!! Lite orättvist är det allt.
Jag åkte hem och gjorde världens frukost. Frukosten är nog den godaste måltiden på hela dagen tror jag!
När jag kommer hem så ska Linn och jag åka till ett hotell och äta frukost. Där får man ju precis allt och får äta hur mycket som helst!:D Sen gick jag och gav hästarna mat och så gick jag in, la mig i soffan, satte på Rix Fm, lyssnade på Morgon Zoo och så somnade jag en liten stund=)

Vid 08.00 gick jag ut och släppte ut hästar och efter det har jag ridit 4 stycken som alla var jätte fina faktiskt!
Det är kul när hästarna är fräscha och går väldigt bra, det gör liksom hela dagen. Annars blir man så besviken på sig själv. För alla vet ju att det är du, som ryttare, som får hästen att gå bra. Sedan är ju i och för sig vissa hästar lättare och vissa svårare, det får man inte glömma.

Nu ska jag ta mig något att äta tror jag. Ha det bra! /Carran

Donationsregistret.

Det är verkligen en svår fråga det här med att donera eller inte. Det finns inget rätt eller fel egentligen.
Men enligt mig är det fel att inte donera.
Om jag dör eller som man säger blir hjärndöd så tycker jag inte det finns någon anledning att inte donera.  Jag har ju absolut ingen användning av mina organ när jag är död. Medans det finns så många människor som mår otroligt dåligt och kan få ett i stort sett helt vanligt liv genom att någon donerar.

En annan dör medans någon annan får leva vidare.

Så anmäl dig NU till donationsregistret och berätta för andra människor att du vill donera, är du död så är det inte så lätt för dina nära att veta att du vill donera. 

Jag förstår att det är otroligt jobbigt för anhöriga att ta beslutet om att låta donera men tänk så många människor som kan få ett bra liv genom att man donerar.

Minst 7 människor kan leva vidare genom dig. 
 
Jag har suttit hela dagen och kollat på ett program som heter På liv och död. Vilket har fått mig och inse, eller åtminstånde gjort mig sugen på att jobba på sjukhus. Det finns ett jobb som donations-koordinator där man "letar" efter organ o sedan får hämta det till den personen som ska ha det. Det verkar vara ett intressant och "roligt" jobb.
Jaja..vi får väl se, känns roligt att man hittat något som man eventuellt vill jobba med. Har verkligen inte vetat vad jag vill jobba med. På sjukhus har jag ju sagt att jag vill jobba med enda sen jag var liten men sedan har jag inte riktigt velat det. Men det här verkar vara något..det tål att tänkas på (enligt Linn betyder det att det BLIR så) men vi får se.

/Carran

Brunett och het, jo tack jag vet!!

Gjorde ett test på fajsbok om Vilken hårfärg är du egentligen? Jag blev självklart brunett!!

"Du är en lugn människa som har ett inbyggt relaxsystem. Du tänker klokt och gör aldrig någonting utan eftertanke.
Du är omtyckt av de flesta men någonstans lurar dina fiender.. Har du inte redan brunt hår så varför inte färga det ?"

Bryter ihop!

Fan asså..ingen bra dag i dag.. . Nike HELT JÄVLA SPÄND o rädd för preciso  då menar jag precis allt i skogen! O inte var det nog med det så var det en massa cyklister som åkte runt i skogen... Precis när man fått en ngt avslappnad, jo men vad händer då?? Kommer fem cyklister o skrämmer skiten hur hästen o då är det bara o börja om igen..så höll det på hela ritten.. SUCK. Men det slutar inte där!! Skulle rida Pride oxå, hon börjar bråka på en gång o ska inte gå och kastar sig o dummar sig.
Jag hoppade av o gav henne en jävla omgång.............. Upp igen o får henne över vägen men sen tvärvänder hon o dummar sig igen o ut på vägen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ååååååååååh..kan inte sätta ord på min ilska. Hoppade av igen o ja........Sen gick jag med henne in i skogen och hoppade upp där o red en liten sväng.
Sen upp på nästa pucko, som är lite lugnare. Tills det kommer ett par ut från en stig typ 100m bort o Latino blir livrädd och ställer sig på bakbenen!!!!!!! Asså..dåå.. blev inte arg men kände att jag höll ta mig fan på o bryta ihop. fan orkar itne med dom där jävla hästarna ibland. Dom är ju rent ut sagt inte speciellt smarta av sig, tröga o jobbiga!!!!!


Overandout

Lööööööööööööv

"Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Sluta aldrig önska
Under kan ju ske"

Min stjärna!!

Ok, ska försöka mig på ett inlägg, hoppas inte internet strular!

Har varit i Helden ikväll och tävlat. Nike gick 1m*2. Hon va skit fin! STOR skillnad mot sist i Didam. Tog på mig längre sporrar o ikväll lyssnade hon mkt mkt bättre och va inte lika seg eller sprang och skrek som en jävla hingstjävel. Visst ngn bom åkte i backen men hellre att det händer än att hon var som hon var i Didam. >Då hade jag helst ställt henne i en annan lastbil.
Var lite nervös oxå för Kristian var ju där..hihi... lika het som alltid:P Hoppas han kommer imorgon med!!


Natti Natti.

Walk a mile in my shoes

åååh! längtar tills Linn och Camilla kommer! Då ska vi shoppa, är så jäkla sugen på o köpa mig ett par riktigt höga skor:) Det kommer ju bli grymt hett i sommar med ett par pumps eller nått. Vet typ vilka jag vill ha o det är de värsta för då hittar man aldrig några. Men dom som är på bilden är ungefär den typ av sko jag letar efter. Grymt snygga!

I Lose My Mind

fy fan fy fan fy fan jag SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jävla internet helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hade skrivit ett långt blogg inlägg men ta mig fan åt helvete med allt så funkar inte internet och sen försvinner skiten!!!!!!!!!!!!!




Jag bryter ihop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Jungfrun



Jungfruns egenskaper
"..Jungfrun har en djupt rotad sensualitet. Utåt behåller de en cool och lugn fattning, men på insidan gömmer sig stora passionerande känslor. Jungrun är noga med val av partner. I en sexuell relation är de mycket omsorgsfulla och kontrollerande, de kan få sin partner att verkligen känna sig som den mest önskvärda personen i världen. De är perfektionister och hemlighetsfulla av naturen. En sexuell relation med en Jungfru är ingen bädd på roser, oftast taggar. Stor engagemang måste läggas på att ta fram den djupt begravda passionen, men då det lyckas kommer du bli högsta fokus i Jungfruns liv..." 

Stjärntecken: Jungfrun
Datum: 23/8 - 22/9
Planet: Merkurius
Element: Jord
Bra egenskaper: Plikttrogen, klok, noggrann och rationell.
Dåliga egenskaper: Orolig, överkritisk, pedantisk och besvärlig.
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Negativ
Passar bra med: Oxen, Skorpionen och Stenbocken. 
Passar dåligt med: Väduren, Lejonet och Vattumannen.

Mitt stjärntecken..men vet inte riktigt om det stämmer helt och fullt med mig.. är ju inte direkt pendantisk eller besvärlig?:P

Can I Do a Square?

Så var äntligen denna helg över!! Jobbbig som fan.. I fredags kom ju Ingegerd, Tanja red alla och hoppade Pride och Latino. I Lördags gick jag upp 06.00 (okej jag snozade lite) sen ut och mocka, fixa hästar inkl. Missy som skulle tvättas o gå i skrittmaskinen med Nike + att packa lastbilen. Vid 10.00 lastade vi och åkte mot Didam. Det tog ca 1.20 minuter dit.
Akke var dubbel nolla i 120, jätte fin!! vid 16.15 började Vallys klass som var 130 och hon gick runt med 4fel, oxå väldigt fin. När Tanja ridit klart så säger hon att hon ska rida finalen som går ikväll på Akke. Jag ströp henne inombords, såg hur hon sakta gled ner mot marken, alldeles blå i ansiktet med hennes händer i panik försöka få bort mina. Jag satt iallafall halvtrött och döö tjurig ändå tills hon skulle rida final som gick var 125. Klockan 20.00 började den klassen och Akke var jätte duktig. Felfri med 4a fel i omhoppningen gjorde att han slutade på fjärde plats.
Ca 00.00 var jag i sängen helt jävla död. 06.00 ringde klockan..............

Iallafall så var det bara & gå upp och gå ut i stallet o fixa Nike och Missy 09.00 lastade vi och åkte ännu en gång till Didam.
Nike sprang och gnäggade konstant efter Missy när jag red. Henne sköt jag med en bazooka. Seg och jävlig var hon med så Tanja fixade mina sporrar lite så var dert bara och trycka på. Första och andra hindret var hon i lite, jag satte i sporrarna i sidan och jävlar nu fick hon skärpa sig och galoppera. Hoppade skit fint resten av banan!!:O) '

Sen blev det en till 1meters klass, den gick inte riktigt lika bra, kom lite nära o lite för stort osv. Hon blev lite seg...fan skulle aldrig köpt mig ett sto. Nävars ho är allt fin!<3 Rev första hindret bara. Är väldigt nöjd över tävlingen.

Men skämde ju ut mig på framhoppningen när jag hjälpte Tanja. Tanja hoppade på oxern och så kommer det en tjej och säger "Can I do a square?" jag bah "eh..english please" (jag hörde faktiskt inte allt hon sa) och hon bah "EH YES CAN I DO A SQUARE?" jag bah "square?" ho bah ja parallell? eh ja okej då. fan så pinsamt att hon från början sa på engelska till mig. Hon trodde nog jag va lite störd.


Hoppas ni har det gött där hemma. Lev livet.  /Carro


Sommar

Vilka sommarkänslor man får när man lyssnar på den här låten med Per Gessle!




http://www.youtube.com/watch?v=pxC9sAW5RF4&feature=related


My BFF

Linn, min bästaste bästaste vän. Vi har känt varandra sen vi föddes. Vi kan säga precis allt till varandra. Vi vet precis allt om varandra.Vi har exakt samma humor o kan garva åt varann i timtals. Pappa brukade komma in och säga åt oss när du sov över, han tyckte vi fnittrade alldeles för mycket och tyckte väl att vi skulle sova istället. Vi hade en egen klubb. Klubbhuset var eran lekerstuga, vi samlade pengar på klubbmötena och skrev upp regler. Vi har gjort regler till vårat stall som vi skulle ha ihop när vi blev stora, spån i gången skulle det vara. Vi sålde fina teckningar runt om i kvarteret, målade med bläckpenna var dom. Vi planerade ett militärläger i skogen som aldrig blev av. Ibland tog det för lång tid på vägen hem från skolan, allt gjorde för att bäcken vid scoutgården skulle rinna. Skäll fick vi. Gå hem på direkten sades det. Lyssnade vi? Korvbröd av din mammas blommor gjorde vi. Skäll fick vi. Lyssnade vi? Skogen var vårt andra hem, i flera timmar kunde vi vara ute. Cherie fick följa med, en gång tröttnade hon och sprang hem. 

Ett löjligt litet bråk höll oss isär i nästan två år. Hej på Tord började vi säga, vipps som det var flyttade jag hästarna till Millingetorp. Tillbaks fick jag min älskade vän, ännu bättre vän än innan tror jag. 

Linn, du är verkligen min bästa vän. Nu är vi ute och partar (finns inte någon roligare ute som med dig!), går på bio och ser film hemma då vi kan sitta och kritisera filmerna under filmens gång (Nog bara vi som gör det...). det var nog värt 2år ifrån dig för att verkligen inse vilken bra vän du är. Båda har förändrats, till det bättre (hoppas jag). 

Nu är det inte många månader kvar tills jag är hemma och vi ska ha den roligaste sommaren ever!   




Lööv you hun' Måånga pussar o kramar Carran

Helgen

Idag kom Ingegerd!! Blev så jävla glad över o se henne, nästan så man skulle börja't tjuta fan. Är lite känslig nu för tiden:P  Tanja red alla hästar, hoppade Pride och Latino. Jag hoppade Nike sen oxå, lite studs. Hon är så fin nu!!

Sen blev det en god middag som Ingegerd och anita hade lagat ihop. Efter det drog jag till affären o handlade lite godis och nu sitter jag här.

Imorgon är de tävling med Akke och Vally och på Söndag ska Nike och Missy tävla.

Byebye /Carran

Lite orättvist.

Fick ett sms från Linn:et här om dagen. Där stod det: WohoooooOOOOOOUUUU!!:O:O DU VET JAG HAR NYSS HJÄLPT EN JÄFLIGT SNYGG KILLE O TANKA!! du kommer bli så jävla avis!! Mohahahah! Han från Vimmerby som du tycker är en heting geting vettu!! hahaha Han och hans kompisar går just nu omkring i bilhallen! It's a pretty sight vill jag lova! Puss



åååååååh ibland vill jag va i Linns kläder, jobba på Grahns, det vore nått det.

Eye-Candy Man

woho..Idag red jag tre hästar, longerade en och sen drog vi raka vägen till flyget för o hämta Anita och sen vidare till Roggel. Det är 4-5 och 6års klasser där den här veckan, från Onsdag till Söndag. Till min STORA lycka var Kristian Houwen där. SCHNYYYGIIIING!!! Han vann en klass oxå!!:O) haha That's made my fucking day vill jag lova!!

Nu är iallafall Anita här och imorgon kommer Ingegerd. Det är tävling Lördag och Söndag, på Söndag hoppar Missy och Nike. Himlans trevligt med svenskt besök.

Igår var jag och Cissi på gymmet. Jag har kommit på vart alla snygga holländare har gömt sig! Som jag har letat! Dom gömmer sig på gymmen:) Vi har lite eye-candy när vi tränare nämligen:D hahah.. Igår körde vi ett par maskiner som vi glömde sist + crosstrainer och så gick vi på löpbandet. Men har typ ingen träningsvärk idag, får se om det kommer imorgon. Grymt kul att gå på gym iallafall, ska lätt skaffa mig ett gymkort hemma.  

Nu väntar sänga, sleep tight. Pussar & Kramar Carran

Skapligt segt.

Segare dag får man nog leta efter. Vaknade halv elva, gick upp och åt frukost. Vid kvart över gick jag och la mig och sov en timme till:D gött vare. Sen när jag äntligen fixat te mig lite så gick jag till affären och handlade. Mest frukost, har ju svenska kötbullar osv kvar sen vi var på ikea! Köpte inte heller den där tvixen som jag var döööö sugen på. Mycket duktigt av mig. Blev cashewnoten istället.

Ska hämta Cissi vid sju ikväll och sen blir det gymmet! Härligt.

Just nu är det förjävla stökigt här inne hos mig. Min filosofi (som jag aldrig kommer att hålla) är att man ska ha det så stäat (alltid) så att man aldrig behöver skämmas om någon oinbjuden helt plötsligt skulle dyka upp.  Får helt enkelt skaffa mig en karl som sköter det där med städningen för jag är då inte född pedant.

Have a nice day /Carran som btw Linn:et har hittat på.

KÄRLEK

Det här med kärlek är aldrig lätt. Alla vill ha den men o leva med den är inte det lättaste.
Nu för tiden så skiljer sig alla titt som tätt känns det som. Vilket är jäkligt tråkigt.  Men så finns det dem som håller ihop.
Några få personer som faktiskt (klarar) håller ihop hela livet!

Då undrar jag, hur det kommer sig? Har man hittat sin ultimata partner? sin soulmate som det så fint heter? Eller är man helt enkelt så pass nöjd med livet att man inte vill skilja sig. Man kanske har det där fina huset, båten, sommarstugan, tre barn, hund, volvo, ja ni fattar.  Egentligen kanske det är det livet man inte vill skilja sig ifrån.

Förr i tiden var det pinsamt om man skilde sig, men var man nöjd med livet ändå? Fann man sig helt enkelt i det man inte gillade hos den andre.
men vad går livet ut på egentligen? Trodde det gick ut på o hitta sin LIVSpartner,  skaffa barn o leva lyckliga livet ut. Alla vet ju att ordet lycklig inte består i 70år varje dag. Alla har sina perioder där allt inte är på topp. Är vi för lata o är det mycket lättare att gå skilda vägar än o arbeta på förhållandet o faktiskt försöka minnas varför man en gång blev ihop. Förmodligen för att man gillade och älskade varandra. 

Ja jag vet inte, det tåls o ta reda på. Det jag iallafall tror är att det finns någon för alla där ute  i stora världen, kanske mitt framför ögonen på dig.


All on you

Nu tänkte jag göra ett försök o ta upp det här med bloggen lite mer på allvar.......

Här rullar det på som vanligt. Igår var vi på träningstävling i Merselo med Missy, Pride, Latino och Nike. Tog ca 1,5 timme och lasta Latino (jävla häst!) Så när vi hade gett upp och jag lastade in Nike och Missy (Tanja fortsätter försöka Lasta Latino) så går han in. Tack gode gud. Efter en sisdär sjuhundraterionio svärord,långpisk,hinderstöd,linor,godis,stegringar mmmm så gick han in. Envisare häst har jag inte varit med om!
Jajaj jag o Nike va 0a och i andra rundan 2ner i 1meter. Mycket nöjd med flickan.

Idag när jag mockade så stod jag och filosoferade lite som vanligt, tänkte att jag skulle ha en hund när jag blir stor. En sådan som vi redan har (engelsk springer spaniel) "När jag blir stor"..... Är jag inte redan stor eller? Vuxen? 20? När kommer man känna sig vuxen? När kommer jag sluta tänka "när jag blir stor?" När man var liten så såg man upp till alla som var äldre, man trodde man skulle känna sig sååå vuxen när man var runt 20år. Vilket jag absolut inte gör. Kanske man känner sig mer vuxen när man flyttar hemifrån eller kanske inte förrän man fått egna barn. Det är såndant som lär märkas. Ibland önskar jag dock att jag var liten igen, allt var så enkelt då. Leka,stallet och skolan. Vilket enkelt liv. Härligt helt enkelt.

Hoppas ni har det bra där hemma. /Carran

RSS 2.0