2.5 vecka!

Japp, ni såg rätt, det är bara 2.5 vecka kvar tills jag sitter på planet hem till Schweden! Ingen är mer lycklig än jag just nu!!

Dock är jag lite avundsjuk på Nike som får åka hem redan på Söndag eller så blir det på Måndag.. Börjar oxå redan bli nervös för hur hon ska klara sig utan mig hos Elin...:) Larvig är man kanske men jag tycker det är väldigt jobbigt att vara utan henne och att någon annan ska ta han om henne lik som!!!:S Men jag känner ju Elin och hon gör ju inte en fluga förnär så det här kan inte bli bättre.....

Idag har vi värsta sommarvädret ute! Det var alldeles för varmt för att sitta & sola kan jag ju säga.. funderar på om jag skulle ta och cykla en sväng, Holland är ju så vackert med alla blommor och fina trädgårdar överallt:)

Skulle väl även passa på att säga GRATTIS till mamsen!!!!!!!!!!!! GRATTIS!! Hon fyller år.


Vi hade även kalas för Kevin i Lördags. Det var en "Sverige tårta" med maräbotten, glass, polkagrisar och Geléhallon!

Ha en bra dag!

Lärdom

Det var en gång en fågel som skulle flytta till varmare breddgrader pga kylan i Sverige. Han kom inte iväg förräns sent så det hade redan börjat bli kallt. Det var så kallt att han inte orkade flyga så tillslut fick han nödlanda på en åker.
Där på åkern gick det kor som bajsade på honom och han blev varm och började tina. Han trodde då det var vår eller något, blev då pigg och började sjunga. Då hörde katten honom som smög ut på åkern och åt upp honom.


Vad kan vi då lära oss av denna historia?

Jo: 

1. Var alltid ute i god tid
2. Skit är inte alltid dåligt. 
3. När du väl sitter i skiten så är det bäst o vara tyst.  

Ampere 95331







Den här hingsten är så jäkla snygg!! Den ska jag ha till Nike! Eller skulle vilja..än ska hon ju inte ha något föl.

Feelings..

Det är så otroligt skönt att reagera på ett helt annat sätt mot vad man kanske skulle reagerat när man får veta en viss sak.  Man trodde att det kanske skulle kännas annorlunda men så känns det inte alls så.. Man känner inget. 
Det är skönt det.

It's over liksom.   
Deep Shit.


Hoppning

Idag var det hoppning som stod på schemat för Nike. Hon kändes pigg från början och Tanja tyckte hon såg fräsch ut!
Hoppade ett lågt plank på volt några gånger i båda varven som uppvärming och sedan hade hon lagt ut två bommar framför ett kryss som vi hoppade några gånger.
Efter det hoppade vi några linjer, en gång tog Nike 3 galoppsprång  när det skulle vara 4a och sen hoppade hon över oxern, o jävlar vad hon hoppade då säger jag bara..haha.  Men annars hoppade hon riktigt fint och mot slutet då hon började bli lite trött så låg hon inte på och så lyssnade hon perfekt, ni vet när man nästan bara behöver tänka tanken "tillbaks" eller "framåt" . Vi kom oxå fram till att jag ska "hålla i" enda fram tills sista galoppsprånget, då ska jag mjukna lite. Funkade riktigt bra.
Ska anmäla mig till NORF's lokala hopptävling den 14 Juni. Tänkte hoppa 90-1m och sedan ev till MORF 28 Juni och hoppa 110 eller så blir det till Lycketorp(?) den 5 Juli och debutera 110 där, det är en lokal tävling så då är det ju lite lättare bana.

Nähä nu ska jag duscha, tror det blir tårta sen:) thi..MUMS!

Contry roads take me home!


31 Maj eller 1 Juni

Sådär, då var det klart! Nike åker hem antingen Söndagen den 31 Maj eller 1Juni, så ni vet=)
Nu gäller det bara att hitta ett stället som hon kan stå på tills jag kommer hem.



Sötaste Elin

Fick ett väldigt gulligt och LÅNGT (någon förvånad?x) mejl från Elin idag. Där det stod bland annat att hon bäddade, gjorde fint och fyllde kylen med apelsin juice och Bacardi lemon..haha hon känner mig alldeles för väl den flickan.

Och för alla nyfikna (verkar viktigare att min häst kommer hem än jag själv...x)  Så får jag reda på idag om Nike kan åka med transporten som går hem redan nästa vecka, alltså Fredagen 29Maj. Annars får hon åka hem någon annan dag..det ordnar sig ska ni nog se.
 
Ikväll ska mina kära vänner till Örsåsa och Larz Kristerz. Känns inte lika jobbigt som Örsåsa premiären. Jag ser istället fram emot midsommarhelgen då det är förfest hos mig och sedan Örsåsa. Kommer bli grymt kul! 

Idag är det förresten bara 3 veckor kvar tills jag åker hem!! Nu kommer tiden gå fort tror jag.. fasiken så kul.

Ha det så bra -Carro 

HISS

Idag vill jag hissa kuddar!! Hur skulle vi sova om vi inte hade en kudde eller två under huvudet?? Inte speciellt gott..

När jag flyttar hemifrån ska jag köpa en stor säng, ett stort täcke och minst fem stora, fluffiga och mjuka kuddar.
Jag älskar att ha massa kuddar. Borra ner huvudet och täcket upp till öronen, sen sover man gött.

Så dagens hiss: KUDDAR!!

Jag kan berätta att nu är biljetten hem bokad; 10 Juni 14.00 landar planer på Skavsta flygplats! :)

Island!

Jag ska flytta till Island i höst! woho! fan så skoj det ska bli!!  hö hö..skojar bara. Eurovision var ju igår för dem som missade det och av alla otroligt dåliga låtar så tyckte jag faktiskt Islands var helt okej, jag som gillar lugna låtar=) 

 

Men Norge var oxå bra, helt klart rätt låt som vann. Norge eller Island tycker jag skulle vunnit, Grekland var ju bara för pinsamt! En 40+ (?) gubbe  som hoppar omkring i tighta vita byxor, en kort, tight vit tröja med värsta uringningen..jag klarade inte av att titta när han sjöng.. (bög  någon......?) Tyskland var oxå väldigt larviga/pinsamma.

Nähä nu väntar sängen, sov gott allesammans!

Styrketräning!

Vaknade när klockan ringde och inser att det VRÄKER ner regn! YES! Hoppningen gick på gräs och jag som skulle rida på em och nästan sist i min klass var inte överlycklig..... Först åkte vi med Vally som gick 130 (Z). Hon hoppade kanon bra med ett ned.
Sen drog vi hem och käkade lunch, mockade och jag knoppade Nike. Finns nog ingen häst som blir så fin som henne i knoppar! Vacker är hon..=) 
Vi kom dit lite tidigt så vi gick och kollade på 135 hoppningen och sen skulle jag gå och göra igårning Nike. När jag närmare mig transporten så visslar jag på henne, sådär som man visslar när man tycker någon är snygg ni vet...
Och nog vet hon om att hon är en riktig puddig för jäklar vad hon började gnägga då:) hahaha ho är för söt. Nävars.. jag brukar vissla så på henne ganska ofta så hon förstod nog bara att det var mamma som kom;)
När jag red fram så kändes hon grymt fin.. tänkte nästan gå bort och tävla dressyr istället (det var dressyrtävling oxå).
Hoppade fram lite och det gick med bra.  Inne på banan så rev vi två, kom lite nära på två räcken och då orkar hon inte riktigt med att sätta sig på arslet och få upp sina framben. Så nu blir det att hoppa studs i veckan! Styrka som fattas.
Stannade på ett med(!) ooops...hm.. Men det hindret stannade många på..dock var det inget otäckt och Nike brukar inte stanna.. menmen.. Hon hoppade fint iallafall och jag tyckte jag red bra.

Pride blev förresten 7a på 4års championatet!!!!!!!!!!!!! INTE ILLA! Många bra hästar och närmare 100 fyraåringar som var med.. det ni..


-Carro

Är jag den enda?

Ok, eftersom inte mina bloggvänner updaterar deras bloggar så får väl jag var "the bigger person"  o göra't.....

Jag har inte så jätte mycket o skriva om dock.. Eller..

-Hoppade Nike igår -genrep inför tävlingen som är imorgon och hon kändes nice! Idag var det 4-års championat. Bäst gick det för Feelings of Pride Y, hon fick nått på 8 poäng i hoppningen och totalt 24. Vi vet inte om de blev placerade men vi tror att hon kanske blev bland dom 12 bästa (hoppas vi på) och då ska ni veta att det var ca 96 unghästar med.  
Anjou fick totalt 21 poäng, det gick jätte bra för henne med men hon är lite mer orutinerad och gick i korsgalopp osv..
Vet inte vad Latino fick men där gick det ju inte så bra... hihi.. han är sååå STOR och väldigt "valpig" fortfarande.

-Jag har blivit vän med Kristian Houwen på facebook..hahah så STOLT!:D

-Jag åker troligtvis hem den 10 juni. Ska bli så jäka skoj!

-Amanda är här i helgen som ska jobba efter mig, trevlig tjejja.

Ja det var väl i stort sett allt. Nu ska vi äta tacos och sedan se på Euroviscion(?)  song contest. Lär ju inte gå bra för  Sverige... eller vad tror ni???

Jo förresten, kan ju berätta att Linn nog ska jobba på Kinda Posten i sommar! Hur coolt är inte det..?? funderar på om hon inte ska göra ett repotage om mig..haha The fucking star från Holland -Caroline King Alvin. Ok, nu va jag larvig men det bju'r jag på.

Hej svejs!  Btw, Wish me luck..imorgon ska jag vinna....................... (Drömma kan man ju altid, någon gång slår väl önskningarna in.....)


Så j*kla gott!

Jag köpte glass idag, alltså ett glasspaket. Jag tog ett lite snabbt som såg gott ut eftersom jag var stressad.
Åh man vad gott det var alltså!! Tycker synd om er alla där hemma i Schweden som inte får smaka den.


Den ser god ut va?=) Peach Melbe hette den.


Och jordgubbar till med såklart! De var riktigt goda oxå, smakade precis som goda Svenska jordgubbar.

Så nu borde ni förstå hur god glassen var eftersom jag gjorde ett helt inlägg om glassen. Fick till och med göra om det för internet slog ifrån. (Förbannad? Nej inte jag..)

The End

Det är verkligen överskattat det här med bloggar. Det som stör mig med är sådana som Blondinbella/Kissie/Kenza osv som skulle enbart kunna leva på att skriva blogg. Skriva ett jävla inlägg om vilken outfit dom har på sig idag, vilken fest dom var på igår och vilken mascara dom köpte i förrgår.

I övriga Sverige finns det folk som jobbar dag,kvällar,natt,helger och högtider o sliter arlset av sig för en jävla skitlön och får det knappt att gå runt. Det GÖR MIG SÅ JÄVLA FÖRBANNAD.

Så därför överväger jag att sluta blogga det är larvigt, pinsamt och töntigt att det har blivit sådan hysteri det här med bloggar.

DETÄR INGET JÄVLA JOBB ATT BLOGGA. Sitta på sina feta arselen och skriva ner sina åsikter på datorn. Nä gud vet vad.


Åtminstånde tänker jag inte fortsätta med bloggen när jag kommer hem. Kommer även då sluta att läsa en jävla massa onödiga bloggar som jag gör just nu.

Ursäkta alla mina svärord..

-Carro


Eurovision Song Contest 2009



Lyssnade för första gången på Malena Ernman's låt och jag tyckte INTE den var bra.. tror inte det kommer gå bra för Sverige

Thinking of you!



ÄNTLIGEN FUNKADE DET!! Eller jag hittade inte någon uppdatera knapp men så förstorade jag skiten och där fanns den! wohoho.. Gillar denna låt btw...

Fredag

Hej allesammans!

Jag hoppade ju Nike igår.. var lite smått nervös för hur hon skulle vara, om hon skulle vara som hon var sist jag hoppade.
Men ICKE SA NICKE! She was back så att säga! Gött vare.. Hon hoppade super duper bra min lilla studsboll=) Grymt fin!

Idag har vi varit i Roggel med unghästarna, sista tävlingen innan Hendrix tävlingarna börjar. Pride gick dubbelnolla i både 90 & 1m jäklar var den hästen hoppar!!!  Synd att man inte köpte henne som föl........... hm...
Anjou's andra tävling och hon rev 1 i omhoppningen i 90cm och var dubbelnolla i 1m. MYCKET duktig!
Latino rev nått i 90 och rev ett par stycken i 1m.. han är ju väldigt stor och fortfarande "valpig" så två klasser var nog för mycket för honom.. men han var oxå duktig.

Imorgon är det tävling igen fast med Vally och Akke i Eindhoven. Akke ska gå 120-130 och Vally 130.

Nu ska jag åka och köpa lite godis..det är ju trots allt fredag=)  

Just det, jag önskar alla Kinda ryttare Lycka till inför imorgon, det är ju ett par stycken som ska till Vimseby och rida dressyr! Jag känner själv på mig att både i Tävelsta och Millingetorp (Hos Elin med tror jag) så skulle det behövas lite knopphjälp......? thi... Men ni får  försöka klara er utan mig=) I Rothult vet jag dock att där kan de knoppas! JAja jag  hoppas det går bra för er iallafall:) PUss och hej leverpastej!


Home Sweet Home!!

  • Ok, det är inte helt bestämt ännu men nästan; jag kommer hem v24! Detta gör mig super duper glad och om jag hade haft grejjerna så skulle jag slänga på mig en Sverigetröja, Sverigehatt och gå omkring och vifta med en Sverigeflagga (vilket fult ord FLAGGA är förresten) samtidigt som jag sjunger/skriker ut Nationalsången! I LÖÖÖV SCHWEDEN!!!  

    Fan jag är så jävla glad just nu! I

    Eftermiddag ska jag hoppa Nike och förhoppningsvis är hon sitt gamla jag igen.

    Ha en bra dag allesammans! /Carran


Jag hittade Anjou i skit -tunnan igår..hihi.. Knäppare häst får man leta efter!


En hingst!

Fick precis ett sms om att Caroline Rosengren's häst Lillskiten fick en fölis ikväll!! En hingst!!:D
Congrats till dom!

Hello there motherfuckers!

Ooops.. ber om ursäkt för min något grövre överskrift.. Ni behöver verkligen inte ta åt er av den om ni såklart inte känner att ni behöver ta åt er av den....hm.. Nog om min överskrift nu. Det jag ville berätta var, eller jag har funderat på varför ALLA som är i USA antingen som Aupair eller bara reser runt, helt plötsligt, börjar skriva på engelska HELA tiden i stort sett även att de har kommit hem till Schwerige.
Typ på Facebook; Vad tänker du på;" Now Im know where i'm going to have my tatoo" (ursäkta om jag är dålig på engelska)  Eller när dom lägger upp kort på fejsbok så skriver dom alltid undertexten med engelska. 
Typ som att jag skulle börja skriva på Holländska när jag kommer hem sen. Nu undrar jag; Pratar mina Aupair kompisar engelska hela tiden hemma oxå eller?:S Jag förstår inte...men som sagt, allt kan man väl inte förstå heller.


PS. Micke, är inte preskriptions tiden 25år? thi DS.

En liten lista

Coolaste stad du besökt? Har inte besökt någon cool stad direkt såsom LA lr så men det var ju roligt att åka till Bulgarien

Hur många gånger har du varit kär?
Ojdå..det vet jag inte, men lite småförtjust/kär har man ju varit ett par gånger.

Favoritgodis
? Just nu är det plopp och center som man köper i lösvikt. Vet inte varför men har blivit galen i dem.

Action eller Skräck?
Helt klart skräckfilm. Fast tyvärr gör det alldeles för dåliga skräckisar så jag blir ju aldrig rädd.

Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli doktor tror jag.. nu är det mer åt frisör/Make up hållet

När fick du din första kyss?
När jag gick i femman eller sexan. Alltså 11-12år? Oj vad liten jag var.. 

Vad är du beroende av?  
Hm... just nu chasewnötter. Det varierar det där...och mina vänner/familj såklart!

Dagens roligaste händelse?
Har inte hänt nått roligt idag!! Förutom att jag läste ett roligt skämt förut....

Dagens tråkigaste händelse?
Följer en blogg om en kvinna vars man har cancer och han hade dött inatt.

Dagens humör?
Blandade trötta känslor som mest längtar hem.

Vilka tv-program följer du?
The Hills, Joey, Greys, Gossip Girl, 90201(?) och Desperate Housewife

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är en rolig typ som gillar att ha kul..hehe nävars jag vet faktiskt inte.

Hemliga hobby?
Hoppa på myrstackar

Något vi inte vet om dig?
Det finns massor ni inte vet om mig:) huhu.. Men jag gick i sömnen när jag var liten och satte
mig inne hos syrran på hennes skrivbordstol och kissade.................pinsamt ore what..

Vad klarar du dig inte utan?
Smink, datorn,godis mina vänner.

Vad gör du helst en vardag?
Rider, jobbar kanske, ser en film med kompisar.

Vad gör du helst en lördagkväll?
Går ut på Platens eller Örsåsa med mina partyfriends!

Vad har du mest av i din garderob?
Jag har inget..har fan inte kläder. I'm serious!!

Vad är ditt drömjobb?
Hemmafru..haha nämen kanske Make Up Artist.

DISSEN

Hade tänkt att dissa mig själv för jag kom inte på något annat att dissa (konstigt nog för det finns egentligen en massa saker o dissa). Men så när jag hade varit o handlat, gjort mat och skulle hälla upp juice så slog det mig!!
-Dessa j*vla juice paket med lustiga öppningar! De gör ju så att man får juice överallt, typ. Speciellt när paketet nästan är fullt; när man inte vill ha mer eller glaset nästan är fullt o man försöker o minska på flöder så börjar det hoppa ur juice istället för att liksom rinna ut. Vilket resulterar att det skvätter överallt!
Men jag ska nog dissa mig  lite också.... För att jag är så förbannat lat och lägger ifrån mig saker överallt så jag får leta efter dom -vilket jag HATAR. Så shape up bitch!

Nu ska jag va lite mindre lat och gå ut en sväng. /Carro

Hiss&Diss

Jag skulle verkligen vilja hissa svt.se! Varför? Jo, för dem har uppfunnit SVT Play o Play Prima. Det finns massvis av olika program som jag kan kolla på här nere i Holland. Tror jag kan se allt som även går att se hemma i Sverige.
Visst, det är ju inte som att sitta och kolla på Kanal 5 direkt eller tv3 men det finns en hel del intressanta program ändå.
Kan ju t.ex följa melodifestivalen och det är ju lite kul! Andra Avenyn följer jag oxå. Det bästa av allt är att det är GRATIS!
Går jag in på Tv4as hemsida så kostar det ju pengar & Kanal 5 har inte rättigheter att visa deras program utanför Sveriges gräns. Så detta är ju Kalajs!:D

Överskriften visar ju Hiss och DISS. Men ska fundera lite på Dissen... vet inte vad jag ska dissa än riktigt.
Kan väl dissa att man inte kan se på tv4as hemsida utan att man måste betala så länge. Återkommer med en riktig diss senare i eftermiddag.  

DAGEN ÄR DIN

Dagen idag är en märklig dag
den är din
gårdagen föll ur dina händer
den kan inte få mer innehåll
än du givit den
morgondagen vet du inget om
men dagen idag den har du
använd dig av det
idag kan du glädja någon
idag kan du hjälpa en annan
kanske dig själv
dagen idag är en märklig dag
den är din

DAGEN SAMLAD

DAGENS HUMÖR: Väldigt blandade känslor.
DAGENS BORDE: Hade nog inga måsten idag, mer än hästarna o stallet såklart.
DAGENS FRISYR: Började i någon slags sovfrill men slutade med nytvättat hår och ballerina knut som Linn så fint kallade det.
DAGENS KLÄDSEL: Började med ridkläder och svischade om till lite mer najs outfit inför championatet.
DAGENS PLANER: Var att tävla men blev att kolla på Finalen i Holländska Championatet
DAGENS LÄNGTAN: Kisa och mina underbara vänninor:)
DAGENS BEROENDE: Godis
DAGENS TRÅKIGASTE: Näe jag vet inte.. var inte som var speciellt tråkigt idag. Missy klädde av sig skydden o det var j*vligt tråkigt (läs irriterande)
DAGENS PERSONER: hm.. vet inte, en snygg kille som var på tävlingen. Ögongodis.
DAGENS LÅT: Flo rida -right round


KAVAJEN!



Äntligen hittade jag kavajen jag letat efter!!! wohohohohohoooo......!! Ska se om den går att skicka efter..får googla på märket. Googel är nog den bästa uppfinningen ever..man kan fan googla allt.
Den var as dyr så får nog invänta skattepengarna..:)

Idag blev det ingen tävling, Vally var tjock iframbenen och Nike var lite förkyld så vi sket i't och åkte o glodde på Holländska Championatet istället. Det var mycket roligare.. tror jag. För kul var det. Jouren Dobbeldam (?) så stavar han nog inte men han vann iaf. Han har vunnit OS tidigare tydligen. Typ hela Holländska OS laget var där o red 160 hoppningen. Så det var ett bra startfält och fy sjutton vad höga hinderna är! Att dom vågar rent ut sagt..

Vems fel är det?

Vems fel är det att mitt höger öra står ute liiite mer än det andra?
Jo jag har funderat på det och kommit fram till detta:

När jag var liten så var jag ofta nere hos Linn -min bästa kompis. Vi lekte hela dagarna och oftast varje dag.
Detta resulterade i att vi oxå gjorde en massa bus och hyss!!!  Ofta blev vi ju oxå avslöjade och då får man ju stå sina kast för det man har gjort -Nämligen Micke Moberg. Pappa Micke tog oss i örona och försökte printa in lite vett i skallen på oss. Vet i fan om han lyckades. Dock lyckades han göra så att jag ser ut som en apa.

Laddat Batterierna?

Imorgon hoppas jag att Nike har laddat batterierna. Hon har fått vila två dagar nu, igår vilade hon helt och idag gick hon i skrittmaskinen. Imorgon tänkte jag rida lite dressyr eller så blir det ett tur i skogen. Men tror det blir paddocken så kan jag ta ett språng när jag ridit klart för o se hur hon känns, på söndag är det nämligen tävling. 
Hoppe tävling i Roggel -kanske Hollands finaste tävlingsplats/anläggning. 

Sist jag tävlade var när Mamma och dem var här, då var vi oxå i Roggel. Det gick ju skit bra då.. Ska kolla om man kan se några resultat från den tävlingen. Känns som att jag skulle blivit placerad i 90klassen. Kanske till och med vann jag.......hm.. Men jag fattar ju inte Holländska och de ropade inte upp några namn så jag tänkte att det inte var några placeringar i 90 klassen. Men sen frågade jag Tanja och hon trodde det och isf skulle det varit rätt bra betalt om man vann menmen.. 

Nu ska jag sova. Klockan är 21.54 en Fredag kväll..då förstår ni hur roligt jag har det. God Natt. 
 

RSS 2.0